RAUH Älg 40

I lager.

259 kr

Nordiskt tuggben av ÄLG. Passar ofta bra till allergiska hundar. Tillverkat av älgskinn och torkat enligt traditionella metoder, utan tillsatsämnen. Räcker mycket länge.


Älg 40cm är flaggskeppet för hela produktserien RAUH. 

Detta  är RAUHs största tuggben av älg som samtidigt räcker längst.

Tuggbenen som är framställda av älgskinn är mycket hållbara och  välsmakande. För att tillverka dem används hela älgskinnet, inklusive  skinnets bästa del, dvs. narvskinnet. På så sätt kan RAUH erbjuda din hund en unik, mycket hållbar och allergifri njutning av en äkta naturprodukt. Vid tillverkningen av tuggbenen används bara den del  av skinnet som har bäst kvalitet, inga rester från trimningen eller andra så kallade restprodukter. De här så kallade restprodukterna lämnas  till avfallsanläggningen och används till att framställa ekologisk gödsel för åkrarna.

RAUH! tuggben tillverkas som hantverk i Finland och bara av råvaror  som håller prima kvalitet. Våra tillverkningsmetoder har från början planerats enbart för tillverkning av tuggben och annat hundgodis, för ditt husdjurs bästa! RAUH! tuggben tillverkas alltid av bara ett enda skinnstycke och torkas på traditionellt vis, ÄNDA SEDAN 1989!

- RAUH! produkterna är till 100 % ett nordiskt hantverk.
- Bakteriologiskt rent.
- Undersökt och tryggt.
- Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
- Ett smakligt och delikat tidsfördriv för hunden.  
- Lätt, låg energihalt.  

Den äkta och ursprungliga produkten med den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan!

Kom ihåg att hålla uppsikt över din hund när den tuggar på tuggben och  att se till att den alltid har tillgång till friskt vatten. Förvaras  torrt i rumstemperatur.

Näringsämne: Råprotein 87.7 %, Råfett 2.1 %, Fukt 6.2 %

Vikt ca 300 g

Längd ca 400 mm

Bredd ca 60 mm

Tjocklek ca 40 mm