RAUH Älg 25

I lager.

165 kr

Nordiskt tuggben av ÄLG. Passar bra även till allergiska hundar. Räcker mycket länge. Tillverkat av älgskinn och torkat enligt traditionella metoder utan tillsatsämnen.

Älg 25 är en dröm för den medelstora hunden! Skinnet är precis tillräckligt tjockt och har vikts till en rulle som räcker länge!

Tuggbenen som är framställda av älgskinn är mycket hållbara och  välsmakande. För att tillverka dem används hela älgskinnet, inklusive  skinnets bästa del, dvs. narvskinnet. På så sätt kan RAUH erbjuda din hund en unik, mycket hållbar och allergifri njutning av en äkta naturprodukt. Vid tillverkningen av tuggbenen används bara den del  av skinnet som har bäst kvalitet, inga rester från trimningen eller  andra så kallade restprodukter. De här så kallade restprodukterna lämnas  till avfallsanläggningen och används till att framställa ekologisk gödsel för åkrarna.

RAUH! tuggben tillverkas som hantverk i Finland och bara av råvaror som håller prima kvalitet. RAUHs tillverkningsmetoder har ända från början planerats enbart för tillverkning av tuggben och annat hundgodis, för ditt husdjurs bästa! RAUH! tuggben tillverkas alltid av bara ett  enda skinnstycke och torkas på traditionellt vis, ÄNDA SEDAN 1989!

- RAUH! produkterna är till 100 % ett nordiskt hantverk.
- Bakteriologiskt rent.
- Undersökt och tryggt.
- Avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammation.
- Ett smakligt och delikat tidsfördriv för hunden.
- Lätt, låg energihalt.

Den äkta och ursprungliga produkten med den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan!

Kom ihåg att hålla uppsikt över din hund när den tuggar på tuggben och  att se till att den alltid har tillgång till friskt vatten. Förvaras  torrt i rumstemperatur.

Näringsämne: Råprotein 87.7 %, Råfett 2.1 %, Fukt 6.2 %

Vikt ca 150 g

Längd ca 250 mm

Bredd ca 60 mm

Tjocklek ca 40 mm