Hurtta Monsoon regntäcke

I lager.


599 kr

300 kr

Regnjackan Monsoon är ett perfekt plagg för alla hundar i regnigt och blåsigt väder och när det är riktigt smutsigt ute.

Den helt nya tekniska konstruktionen av kragen i Monsoon möjliggör en hundmer heltäckande sömtejpning. Till skillnad från tidigare versioner har  Monsoon vertikala kragsömmar, och kragen kan tejpas så att den är helt  vattentät. I kragkanten finns även en regnkrage av vattentät trikå, som  hindrar vatten från att rinna längs hundens nacke inuti jackan. Genom  att dra åt den behagligt mjuka kragen upp vid hundens hals skyddas även  bringan och halsen.

De stora reflextrycken baktill på jackan och 3M-reflexerna på ryggen  ökar säkerheten och synligheten vid mörker. Monsoonjackans utmärkta  dimensionering garanterar god passform för de flesta raserna.  Magstyckets breda form håller jackan på plats, och den hålls på hunden  också vid vildare lekar, utan att begränsa hundens rörelser. Det väl  täckande magstycket skyddar magen effektivt mot smuts och sand. Monsoon  är tillverkat av ett elastiskt och ljudlöst tyg, bekvämt att använda och  snabbt att klä på.

  • Vattentätt laminattyg Houndtex som andas på utsidan
  • Tejpade, vattentäta sömmar
  • Väl synliga 3M-reflexer
  • Justerbar krage, midja och rygglängd