Happy Dog Intestinal Low Fat VET 4kg

I lager.

419 kr

VET Diet Intestinal Low Fat torrfoder

                               

Veterinärmedicinskt specialfoder

                                 

Helfoder för vuxna hundar som  kompensation för dålig matsmältning, vid exokrin pankreasinsufficiens  och för att stödja lipidmetabolismen vid hyperlipidemi.

Happy Dog VET Diet Intestinal Low Fat är ett  lättsmält foder med låg fetthalt. Det används för störningar i  mag-tarmkanalen och bukspottkörteln som är förknippade med dålig  matsmältning av fett. Dietfodret är också anpassat för att stödja  lipidmetabolismen vid hyperlipidemi. Intestinal Low Fat använder sig av  lättsmälta ingredienser, till exempel kycklingkött, ris och  fjäderfäfett. Dessa lättsmälta ingredienser är skonsamma för  matsmältningskanalen och stödjer kroppen under återhämtning. Den låga  fetthalten bidrar effektivt till att minska belastningen på  matsmältningssystemet. Värdefulla kostfibrer bidrar till att stabilisera  avföringens konsistens, medan prebiotika (inulin och MOS) stöder  regenerering av tarmfloran.

- De lättsmälta ingredienserna är gynnsamma för mage och tarm.
- En låg fetthalt bidrar till att avlasta matsmältningssystemet.
- Inulin och mannanoligosackarider (MOS) från jäst stöder regenerering av tarmfloran.

Ytterligare råd:
Det rekommenderas att inhämta ett veterinärutlåtande före användning och  före förlängning av användningsperioden (vid användning för att stödja  lipidmetabolismen vid hyperlipidemi). Vatten bör alltid finnas  tillgängligt. Rekommenderad användningsperiod: inledningsvis upp till 12  veckor, eller under hela livet vid kronisk pankreasinsufficiens.  Initialt upp till två månader för hyperlipidemi.

FRAKTINFO:

På alla våra fodersäckar över 1kg tillkommer automatiskt frakt om 79kr även om normala fraktfrigränsen på 500kr uppnås.